پنجشنبه , خرداد ۳ ۱۳۹۷
خانه / آشپزی / طرز تهیه ی کیک شکلاتی

طرز تهیه ی کیک شکلاتی

امروز برای شما طرز تهیه کیک شکلاتی متفاوتی را آماده کردیم که طمع و ظاهری متفاوت با دیگر کیک های شکلاتی دارد امیدوارم این آموزش مورد توجه شما واقع شود و از خوردن آن لذت ببرید.


مواد اولیه :

  • یک قاشق چای خوری روغن نارگیل
  • ۴۵۰ گرم شکلات تخت میکس شده با کیک
  • ۳۵۰ گرم توفو نرم (توفو از انعقاد شیر سویا بدست می آید که به پنیر سویا معروف است)
  • نصف فنجان قهوه دم کرده

شکلات بالایی کیک :

  • یک چهارم فنجان شکلات تیره خلال شده
  • سه قاشق غذاخوری شیر بادام
  • دو قاشق غذا خوری پودر کره بادام زمینی

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه حرارتش را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم و روغن نارگیل را به آرامی ماساژ می دهیم و در ظرف ریخته و به هم می زنیم.

حال پنیر سویا را با کیک میکس شده با شکلات در یک میکسر می ریزیم و روشن می کنیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند و کاملا یک دست به نظر برسد سپس نصف فنجان قهوه را به مواد اضافه می کنیم بهم می زنیم تا مخلوط شوند سپس مواد را کاملا به ظرف مناسب فر می گذاریم و درون فر در قسمت وسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم ۲۵ تا ۳۰ دقیقه حرارت ببیند و زمانی که خلال دندان فرو برده درون کیک کاملا تمیز نباشد به پخت ادامه می دهیم.

برای تزیین نیز شکلات خلال شده ، شیر بادام  و کره بادام زمینی را کاملا مخلوط می کنیم و در یک ظرف مناسب مایکروویو می ریزیم و به مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروویو قرار می دهیم و با قاشق مواد را روی کیک پخش می کنیم و به دلخواه تزیین می کنیم.

درباره ی admin

همچنین ببینید

چگونه جوجه کباب تابه ای درست کنیم؟

طرز تهیه یک جوجه کباب تابه ای خوشمزه و لذیذ در منزل   جوجه کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.