پنجشنبه , خرداد ۳ ۱۳۹۷
خانه / آشپزی / طرز تهیه ی مرغ بولگوگی

طرز تهیه ی مرغ بولگوگی

مرغ بولگوگی یک وعده غذایی سریع و آسان است و مزه‌ای منحصر به فرد و خوشمزه دارد. می‌توان به جای گوشت مرغ از گوشت گاو نیز استفاده کرد.

این غذا را می‌توان با برنج سرو کرد یا حتی به عنوان غذای کامل به‌تنهایی مصرف کرد. پخت این غذا بسیار سریع و آسان است و توصیه می‌کنیم برای یک بار هم شده این غذا را درست کنید.


مواد لازم :

  • یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
  • پنج قاشق غذاخوری سس سویا
  • دو و نیم قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • دو قاشق غذا خوری سیر خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری روغن کنجد
  • یک قاشق غذا خوری دانه کنجد
  • نصف قاشق چای خوری کاین
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان ، برش داده شده به شکل نوار باریک

طرز تهیه :

پیاز، سس سویا، شکر قهوه‌ای، سیر، روغن کنجد، دانه کنجد، فلفل قرمز، نمک، و فلفل سیاه را با هم در یک کاسه ریخته و به طور کامل با هم مخلوط می‌کنیم.

حال سرکه و ادویه‌ها را می‌ریزیم و گوشت را درونش می‌خوابانیم تا مزه‌دار شود و همه مواد را با هم در یک ماهیتابه مخلوط کرده و روی گاز قرار می‌دهیم و حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت قرا می‌دهیم.

درباره ی admin

همچنین ببینید

چگونه جوجه کباب تابه ای درست کنیم؟

طرز تهیه یک جوجه کباب تابه ای خوشمزه و لذیذ در منزل   جوجه کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.